Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

MISSA DE GLÒRIA (1892) DE PAU CASALS -estrena mundial-

Música

  • MISSA DE GLÒRIA (1892) DE PAU CASALS -estrena mundial-
  • MISSA DE GLÒRIA (1892) DE PAU CASALS -estrena mundial-
  • MISSA DE GLÒRIA (1892) DE PAU CASALS -estrena mundial-

Ciutat: Vendrell, El

Lloc: Església de Sant Salvador del Vendrell

De dissabte 2 de desembre 2023, 20:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 de des.
20:30 h
Finalitzat
Intèrprets: Coral Càrmina, Mar Jordana, soprano, Josep Rovira, tenor, David Guitart, baix, Mercè Sanchís, orgue i direcció Daniel Mestre.La... Llegir més

Intèrprets: Coral Càrmina, Mar Jordana, soprano, Josep Rovira, tenor, David Guitart, baix, Mercè Sanchís, orgue i direcció Daniel Mestre.

La Missa de Glòria de Pau Casals és una obra per a cor mixt (STTB), soprano, tenor i baix solistes i harmònium (o orgue) i correspon a la primera obra que ens ha quedat del Mestre, escrita als quinze o setze anys i encara mai estrenada.

Es tracta d’una obra ambiciosa per a un jove tot just format musicalment i que volia donar la seva pròpia i personal visió de la música que solia escoltar sovint quan la seva família assistia a les cerimònies religioses del Vendrell i el seu pare hi tocava l’orgue.

Aquesta estrena compta amb el suport de la Fundació Pau Casals, i també és un dels actes per commemorar els 50 anys de la mort del mestre.