Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

10a Mostra de Cançó Improvisada

Culturales, Música

  • 10a Mostra de Cançó Improvisada

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De sábado 12 junio 2021, 18:05 h a 20:05 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 jun.
18:05 h
Finalizado
La desena edició de la Mostra de Cançó Improvisada de Sant Quirze del Vallès aterrarà la tarda del proper 12 de juny a la Sala Josep... Leer más

La desena edició de la Mostra de Cançó Improvisada de Sant Quirze del Vallès aterrarà la tarda del proper 12 de juny a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 18 hores. Sis glosadors i glosadores de primer nivell del país improvisaran sobre temes actuals i viscuts. Els i les participants d'aquesta 10a edició són Ferriol Macip, Núria Casals, Alexandre Nebot, Mireia Mena, Àlex Pujols i Marta Gispert. L'espectacle tindrà un especial record a la Salut Pastor, així com a totes les participants d'antigues edicions i estarà farcit de sorpreses.

L'acte està organitzat per les Glosadores de la Serra i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.