Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

1r Espectacle del Casalet Kids - El circ dels impossibles de Mag Stigman

Familiar

  • 1r Espectacle del Casalet Kids - El circ dels impossibles de Mag Stigman
  • 1r Espectacle del Casalet Kids - El circ dels impossibles de Mag Stigman
  • 1r Espectacle del Casalet Kids - El circ dels impossibles de Mag Stigman

Ciudad: Espluga de Francolí, L'

Lugar: Teatre del Casal

De domingo 14 noviembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 14 nov.
18:00 h
Finalizado
El circ dels impossibles de Mag StigmanEspectacle de Màgia i Circ. El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle... Leer más

El circ dels impossibles de Mag Stigman
Espectacle de Màgia i Circ.

El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!

En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dossis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista resorgeixi com anys enrere.

El Mag Stigman s’endinsa ara en el fabulòs món del circ per fer una festa escènica. Una autèntica experiència multidisciplinar que tothom recordarà.

Més informació sobre l'esdeveniment:
Activitat que s’emmarca dins de la programació del Cilce d'Espectacles Infantils del Casalet Kids. Aquest espectacle serà de pagament amb un donatiu a l'agrupació de 5€.

Mesures i protocols per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta a tot l’equipament del Teatre del Casal, també dins la sala, durant els espectacles i concerts.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar a l’espectacle amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l’equipament. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de la sala s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de la senyalística de l’equipament, de l’organització i recomanacions de megafonia.

• Quedarà prohibit ocupar espais expressament senyalitzats com a inhàbils.

• Queda prohibit menjar o beure a l’interior de la sala.

• Es pot anar als lavabos respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat.

• No es podrà assistir als espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida del teatre, inscripcions i controls:

• L’accés al Teatre del Casal es farà per la Plaça Montserrat Canals, utilitzant el vestíbul. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment.

• L’accés als espectacles es podrà fer de manera anticipada o compra a taquilla.

• Els controls d’accés es realitzaran físicament i digitalment amb escaneig mitjançant codi QR. 

• S’indicarà el protocol d’entrada dels espectacles, que haurà de ser gradual i ordenat, mitjançant l’organització, les indicacions i senyals (itineraris), també s’anunciarà pel servei de megafonia.

• Quedarà prohibit ocupar espais expressament senyalitzats com a inhàbils.

Mesures de l’equipament:

• Els espais de l’equipament estaran degudament senyalitzats i adequats amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin, essent revisades abans de cada espectacle.

• L’equipament comptarà amb seients inhàbils per preservar la distància de seguretat entre les persones assistents. Segons format de l’espectacle serà amb distribució individual o en grups de contacte habitual.

Altres mesures i indicacions:

• L’equipament del Teatre del Casal serà desinfectat, abans de cada actuació.

• Cal respectar i seguir la senyalització de les mesures. Respectant les distàncies de seguretat. Així com seguir les recomanacions i indicacions dels membres de l’organització de cada acte o espectacle.

• Cal respectar les indicacions de la capacitat màxima de la sala d’exhibició i dels lavabos.

• Es realitzaran, abans i després de la representació, avisos que anunciïn i recordin les mesures i protocols, així com avisos que indiquin el procés de sortida esglaonada del públic de la sala d’exhibició.

• Els organitzadors, tècnics, actors, actrius, cantants, personal de sala hauran de seguir les mesures i protocols indicats anteriorment i els específics per a cada una dels seus àmbits laborals.

Sobre els drets d'imatge *
De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *
L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.