Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

20.000 especies de abejas

Cine

  • 20.000 especies de abejas

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De viernes 29 septiembre 2023, 20:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 29 sept.
20:30 h
Finalizado
Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor... Leer más

Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres.

La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi  professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d'abelles i a la producció de mel.

Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i temors. I sobretot, a l’Ane a ser, per fi, honesta amb si mateixa.


Guió i Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren

Durada:   129'


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

    • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

    • Presentar el carnet Jove

    • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.