Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FINAL DE CURS: ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

Teatro

  • FINAL DE CURS: ESCOLA DE TEATRE DEL CENTRE

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Gran Arenys de Munt

De sábado 25 junio 2022, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 jun.
18:00 h
Finalizado
FINAL DE CURS DE L'ETCEls grups de l'Escola de Teatre del Centre presentaran les obres que han treballat durant tot el curs. Els grups... Leer más

FINAL DE CURS DE L'ETC

Els grups de l'Escola de Teatre del Centre presentaran les obres que han treballat durant tot el curs. Els grups de 4t, 5è, 6è de primària i 1r i 2n d'ESO, actuaran el dissabte 25 de juny a les 18 h a la Sala Gran. Les monitores voluntàries de l'escola ens expliquen de què tracten les obres de teatre que han escrit o arranjat per a què els més petits i joves del Centre, puguin gaudir del teatre i del procés de creació artística.

El dissabte 25 de juny veurem els nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària representant EL PETIT PRÍNCEP, arranjat i dirigit per Georgina Penya i Núria Herrero: Hi ha clàssics que no necessiten cap explicació ni justificació, per tant: arriba al Centre la màgia del musical "El Petit Príncep". Però, i si no només hi ha un Petit Príncep? I recordeu... l'essencial...

Tot seguit, els nois i noies de 1r i 2n d'ESO encarnaran l'obra RÀDIO RESISTÈNCIA, escrita i dirigida per Aixa Clos i Lola Faulkner: Un grup de sis adolescents s'ha vist atacat per una apocalipsi de monstres indefinits, i no saben de l'existència de ningú més que hagi sobreviscut. S'han instal·lat en les oficines d'una emissora de ràdio abandonada i emeten cada dia amb l'esperança de contactar amb algú.