Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

31 Hora del Jazz

Conciertos, Música

  • 31 Hora del Jazz

Ciudad: Barcelona

Lugar: Plaça de les Dones del 36

De domingo 26 septiembre 2021, 17:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
L’AMJM organitza la 31a edició del Festival l’Hora del Jazz durant el mes de setembre de 2021 amb una programació que arribarà a diferents... Leer más

L’AMJM organitza la 31a edició del Festival l’Hora del Jazz durant el mes de setembre de 2021 amb una programació que arribarà a diferents localitats de tot el territori i que aposta per una mirada amplia i diversa del jazz a Catalunya. 

Aquest any tornen els concerts a Gràcia, però a una nova ubicació, la Plaça de les dones del 36, els diumenges 12, 19 i 26 de setembre amb dos concerts de tarda; a les 17 i 18h  

La 31a edició ve marcada per la necessitat d’unir-se i organitzar-se davant d’un sector precaritzat i durament afectat per la pandèmia. L’Hora del Jazz promou les bones pràctiques dins el sector i esdevé una petita esperança per continuar lluitant pels drets dels músics i músiques des de la pròpia comunitat. 


Diumenge 26 de setembre


17h Joan Pastor – Lucas Delgado duo

Lucas Delgado, piano

Joan Pastor, contrabaix 


18h Helena Camps Quartet

Helena Camps, veu

Miquel de Riba, guitarra

Xavi Castillo, contrabaix/baix

Adrià Claramunt, bateria