Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

32è FITG - CHATUNGLA

Teatro

  • 32è FITG - CHATUNGLA
  • 32è FITG - CHATUNGLA
  • 32è FITG - CHATUNGLA

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 14 mayo 2023, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 14 may.
18:00 h
Finalizado
Cia. Teatro SilfoChatungla, la contracció de chatarra i jungla, és un singular zoo fet per criatures peculiars, cadascuna amb la seva... Leer más

Cia. Teatro Silfo

Chatungla, la contracció de chatarra i jungla, és un singular zoo fet per criatures peculiars, cadascuna amb la seva història i el seu estil, però totes nascudes d'algun objecte, andròmina o material recuperat o trobat qui sap on. Ara, aquestes criatures són totes allà, darrere del teló, a punt per exhibir-se en un gran i atrevit espectacle.

Hi ha els Pingüotes (pingüins-botes), la ballarina Girafalera (Girafa-escalera) i molts animals exòtics més, escultures en moviment que ens faran riure i també emocionar i, perquè no, fins i tot cantar!

Un espectacle que mostra la poètica de la recuperació de deixalles en un moment en el que la nostra vida gira entorn als objectes d’un sol ús. Benvingudes i benvinguts a Chatungla!