Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

36+1 - Inútils mots

Teatro

  • 36+1 - Inútils mots

Ciudad: Franqueses del Vallès, Les

Lugar: Casal Cultural de Corró d'Avall

De sábado 29 enero 2022, 20:00 h a 20:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 29 ene.
20:00 h
Finalizado
COMMEMORACIÓ DEL BOMBARDEIG DE 1939.«36+1» és un espectacle de poesia i teatre, un espectacle de creació, una teatralització que neix... Leer más

COMMEMORACIÓ DEL BOMBARDEIG DE 1939.

«36+1» és un espectacle de poesia i teatre, un espectacle de creació, una teatralització que neix de la tria de quinze títols de «36 poemes a partir del 36», el llibre de l’escriptor barceloní Ricard Creus que es va publicar al 1978. Es tracta d’una visió íntima dels fets que es van produir a partir del 18 de juliol de 1936. Parla de la guerra, de la postguerra i de la lluita silenciosa que va portar a la recuperació de les llibertats democràtiques. Si primer el relat és quotidià i marcadament emocional, a mesura que avancem en els anys, per força, el discurs es va fent més polític i filosòfic. No es tracta, doncs, d’una narració nostàlgica sinó d’una constatació vital.

Text: Ricard Creus.

Direcció, adaptació i interpretació: Maria Pla.

Durada: 50 minuts.