Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VINTAGE GRAMOLA - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 21 de maig de 2022

Música

  • VINTAGE GRAMOLA - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 21 de maig de 2022

Ciudad: Sant Pol de Mar

Lugar: Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

De sábado 21 mayo 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 21 may.
20:00 h
Finalizado
Vintage Gramola, és un quartet composat per una veu femenina (Núria Almazán), trompeta (Cesc Miró), Guitarra i Ukelele (Javier Vaquero)... Leer más

Vintage Gramola, és un quartet composat per una veu femenina (Núria Almazán), trompeta (Cesc Miró), Guitarra i Ukelele (Javier Vaquero) i Contrabaix (Pep Rius), tots ells músics, mestres de música i membres d'altres bandes amb un ampli bagatge musical, que han decidit emprendre aquest viatge cap a una exploració de sons captivadors basats amb un ampli repertori que recull tot tipus de temes moderns des del principi del Jazz fins als repertoris més anys vuitanta. Tot encapsulat dins una òptica "retro", "vintage", que ens ens transporta a un espai harmònic on predomina la qualitat i senzillesa del so de cada instrument, o la potència i força del conjunt musical. Tot junt ens crea una barreja de sentits i emocions que no us deixarà indiferents.

Preparats tant per espais més amplis, com per espais més reduïts us convidem a escoltar aquest quartet de músics que encara que no portin la gramola, son d'allò més vintage.