Finalizado

A Contra Blues

ver detalle del evento

Lugar: Centre Cultural

Inicio: 06-05-2022 21:00

Categorias: Conciertos, Música

A Contra Blues és sinònim de qualitat. Així ho corroboren 15 anys ininterromputs de carretera oferint el seu contundent directe de... Leer más

A Contra Blues és sinònim de qualitat. Així ho corroboren 15 anys ininterromputs de carretera oferint el seu contundent directe de llarg a ample del territori nacional i europeu.

En aquests tres lustres han publicat 7 treballs discogràfics,mostrant en ells una constant evolució; recollint bones crítiques i una major atenció de la premsa especialitzada, amb cadascun d'ells. Això, sumat al seu irresistible directe, els ha fet mereixedors de nombrosos premis, destacant el prestigiós European Blues Challenge (Riga 2014).

Gràcies al seu incansable treball i al seu compromís amb la música, la banda es troba clarament en el seu millor moment. La frescor i el punch, que han sabut conservar des dels seus inicis, destaquen catalitzats per la maduresa i l'experiència acumulada, la qual cosa fa que el seu espectacle sigui perfecte per a oïdes assedegades de Rock and roll.

Las inscripciones estan cerradas.