Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

A LA PANXA DEL BOU

Danza

  • A LA PANXA DEL BOU
  • A LA PANXA DEL BOU

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Parc de La Remunta

Inicio: domingo 27 junio 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 27 jun.
19:00 h
Finalizado
Espectacle de dansa a càrrec de l’ESBART ROCASAGNA DE GELIDA  Visitem de nou EL PATUFET, un conte tradicional que tots tenim ben present... Leer más

Espectacle de dansa a càrrec de l’ESBART ROCASAGNA DE GELIDA

 Visitem de nou EL PATUFET, un conte tradicional que tots tenim ben present a la nostra memòria, de forma trencadora i atrevida, amb una coreografia de dansa d’arrel sense complexos i actualitzada, convidant a reflexionar i, per damunt de tot, a sentir.

La veu amb què s’explica el conte tradicional és una reinterpretació feta des del sentiment. I això és el que pretenem nosaltres: ballar des del sentiment. Des de les pors d’una mare, les inquietuds d’un nen petit i la lluita per fer-se valer, l’alegria pel triomf, la tristesa i la força per superar allò que no surt bé, així com l’orgull d’aconseguir el que un es proposa. A la panxa del bou és un espectacle d’escenografia senzilla però carregada de sentit, fluït i executat amb la força narrativa que requereix. Un espectacle de producció pròpia al 100%. Tant el muntatge coreogràfic, com la composició musical i el vestuari han estat creats des de 0 per aconseguir un equilibri perfecte a l’escenari.

Direcció artística: Carles Janer

Coreografia: Jordi Gros, Núria Hontecillas, Carles Janer, Adriana Monté i Maria Àngels Romeu.

Cos de Dansa: Adrià Nicolàs, Ferran Coma, Mariona Tetas, Aïda Inglada, Georgina Gallardo, Martí Rosell, Aina Rosell, Jordi Cusó, Meritxell Muray, Anna Ma Sánchez, Josep Maria Romagosa, Oriol Rosell, Ariadna Carrique, Laia Muray, Pau Tetas, Arnau, Laia Sánchez, Pol Ferrer, Berta Voltà, Laura Sánchez, Pol Jaquet, Blai Rosell, Lluc Janer, Quatre Argerich, Blanca Pascual, Maria Manzano, Roger Ferran, Carmen Zarco, Mario Díaz, Sabina Catalinas, Clàudia Pascual, Mariona Autón, Sara Vidal, Cristina Bargalló, Mariona Mayado, Xavier Gumà i Didac Jaquet.

Composició musical: Jon Dudagoitia

Interpretació musical: Cobla Mitja Lluna

Vestuari: Ramón Ivars.

Disseny il·luminació: Oriol Simó.

Vídeo i fotografia: Roger Gracian i Enric Monté.

Disseny del logo: Enric Monté

Espectacle estructurat en 10 escenes que segueixen el conte del Patufet: Hi havia una vegada…, Maternitat, Il·lusió, Frustració, Confiança, Cop de realitat, Solitud, Lluita, Culpa, Alegria, I vet aquí un gat…