Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

A Nation Is Born In Me

Culturales, Teatro

  • A Nation Is Born In Me

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De sábado 25 abril 2020, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 abr.
20:00 h
Finalizado
Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me construeix... Leer más

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l’Europa del segle XXI. Polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva es combinen en aquesta performance tot provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.
Estrenada a l’edició 2018 del festival TNT, aquesta és la primera peça concebuda en solitari del creador Søren Evinson, un artista imprescindible que, combinant materials coreogràfics amb la paraula i el cant, crea obres directes i delirants en una relació provocativa amb el públic.