Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

A RIVEDER LE STELLE (Teatro alla Scala)

Cine

  • A RIVEDER LE STELLE (Teatro alla Scala)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 4 noviembre 2021, 19:00 h a 21:50 h

Ver descripción del evento
Sota el títol de "A Riveder li Stelle" -última frase de l'Inferno de Dant la gala que va inaugurar la Temporada d'Òpera de l'any 2020... Leer más

Sota el títol de "A Riveder li Stelle" -última frase de l'Inferno de Dant la gala que va inaugurar la Temporada d'Òpera de l'any 2020 va reunir una més d'una vintena de veus d'entre les més importants de l'panorama internacional, en un espectacle d'òpera i dansa amb direcció escènica de Davide Livermore. La gala, que es va dur a terme a porta tancada a causa de les restriccions de l'coronavirus, i es va retransmetre en viu per a la televisió italiana, reuneix diverses escenes operístiques d'obres com Rigoletto de Giuseppe Verdi o Don Giovanni de Mozart, amb coreografies de Rudolf Nureyev , Massimiliano Volpini i Manuel Legris. Entre les actuacions, hi va haver també lectures com les cartes de Giuseppe Verdi o escrits de Victor Hugo. El director Riccardo Chailly va dirigir l'orquestra de teatre. Totes les actuacions van ser dirigides pel director italià Davide Livermore, mentre que el vestuari dels artistes va ser comissariat per mestres de la moda italians com Armani, Dolce & Gabbana i Valentino. Aquesta prima de la Scala es recordarà per l'excel·lent treball de director d'escena Davide Livermore, que va saber anar més enllà d'una gala tradicional per crear un producte tan intel·ligent com emotiu. Coordinant les diferents escenografies, va idear una interessant dramatúrgia a través de quadres vivents amb l'objectiu de transmetre un optimista missatge d'esperança sense oblidar homenatges i una subtil crítica política, tot amanit amb una selecció de textos literaris tan adequats com bonics.

Duració: 165 min