Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS (CINEMA A LA FRESCA)

Cine

  • ¡A TODO TREN! DESTINO ASTURIAS (CINEMA A LA FRESCA)

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Cinema Ribes - Centre Parroquial

De viernes 20 agosto 2021, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
Sinopsi Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i també als seus amics al campament.... Leer más

Sinopsi

Santiago Segura i Leo Harlem interpretaran a un pare i un avi encarregats de portar el seu fill i també als seus amics al campament. Però quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols dins, començarà una absurda persecució per part de pare i de l’avi per arribar a el tren i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant de la gent gran.

Al costat dels nens Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i Verónica López, completen el repartiment, entre d’altres Diego García-Arroba “El Celles”, Florentino Fernández “Flo”, Joquín Reis i també David Guapo.

Els encarregats de l’adaptació de el guió han estat el mateix Santiago Segura i també Marta González de Vega ( “Pare no hay más que uno”, “Padre no hay más que uno 2: L’arribada de la sogra”, “Sin Rodeos”).

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Comèdia

Durada: 88 min

Direcció: Santiago Segura

Repartiment: Santiago Segura, Leo harlem, Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier Garcia i també Verónica López.

País: Espanya

Idioma original: Castellà