Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

A VUELTAS CON LORCA, AMB CARMELO GÓMEZ

Teatro

  • A VUELTAS CON LORCA, AMB CARMELO GÓMEZ
  • A VUELTAS CON LORCA, AMB CARMELO GÓMEZ

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De viernes 11 marzo 2022, 20:00 h a 21:20 h

Ver descripción del evento
Una obra de teatre a partir de textos de Lorca, Cervantes i Lope de Vega.Espectacle poètic Durada: 1 hora i 20 minuts  Especatcale... Leer más

Una obra de teatre a partir de textos de Lorca, Cervantes i Lope de Vega.

Espectacle poètic

Durada: 1 hora i 20 minuts 

Especatcale en castellà 


SINOPSI:

Aquest no és un recital de poesia, ni de teatre. En aquest espectacle s’explica la vida de Federico García Lorca, les seves passions, les seves pors o el seu amor, a través del seu teatre, dels seus poemes (majoritàriament fragments), les seves influències (Machado, Cervantes, Dalí) i les seves obsessions. Tot plegat acompanyat d'un piano, en un viatge meravellós on l'espectador és arrossegat a un imaginari que el captiva fins al darrer minut de l'espectacle. 

En aquest projecte, Lorca i els seus versos es presenten com un símbol de llibertat, de combatre el viure amb por. El final de Federico García Lorca va ser tràgic i violent, però aquest no és el fil conductor del muntatge. La columna vertebral de A vueltas con Lorca és l'amor, la vida, tal com el sentia i com la sentia. 

ESPECTACLE INCLÒS EN EL PROGRAMA PLATEA – INAEM