Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Activitat en commemoració per la campanya del 8 de Març, "Dia internacional de la Dona"

Otros, Culturales

  • Activitat en commemoració per la campanya del 8 de Març, "Dia internacional de la Dona"
  • Activitat en commemoració per la campanya del 8 de Març, "Dia internacional de la Dona"

Ciudad: Matadepera

Lugar: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De viernes 8 marzo 2024, 17:30 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
vie. 8 mar.
17:30 h
Finalizado
Taller DONES FRONTERAEn el taller es fa una contextualització històrica i teòrica del període que abasta, la Segona República Espanyola,... Leer más

Taller DONES FRONTERA

En el taller es fa una contextualització històrica i teòrica del període que abasta, la Segona República Espanyola, la Guerra Civil Espanyola i el Franquisme, per a després endinsar-nos en les figures d'una sèrie de dones artistes vinculades a aquest període.

Al llarg del taller s'utilitza material artístic divers, tant audiovisual com musical, per tal de conèixer l'herència d'aquestes dones artistes i així mateix reflexionar sobre diferents temàtiques: memòria històrica i gènere, dona, art i revolució, sobre l'exili, entre d'altres. La tallerista dinamitza la sessió partint d'aquest marc i fomentant la participació del públic, el debat i la reflexió.

Mousiké. Art i educació amb impacte social