Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Adam Giles Levy

Culturales, Música

  • Adam Giles Levy
  • Adam Giles Levy
  • Adam Giles Levy

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De viernes 25 noviembre 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
vie. 25 nov.
21:30 h
Finalizado
Adam Giles LevyAcustic BluesCantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica... Leer más

Adam Giles Levy
Acustic Blues

Cantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica del blues, rock apocalíptic i folk cinematogràfic fosc, amb una posada en escena elegant i sorprenent. Utilitza les seves lletres per reflexionar sobre les grans preguntes de la humanitat, creant un espectacle en directe carregat d’emocions.

El seu LP de debut “Wake of Disarray” (Hillside Global – novembre de 2022) està inspirat en la reflexió tranquil·la, el pas temps al ritme de la natura i poderoses escenes evocades per alguns dels seus escriptors i sèries preferits. Amb unes cançons dinàmiques i profundes, aborda temes tan diversos com l’emergència climàtica, l’espiritualitat i les injustícies socials provocades pel sistema econòmic actual.

Nascut a Surrey, Anglaterra, el viatge musical de l’Adam va començar quan ja tenia trenta anys i de manera autodidacta. L’Adam té un estil propi, una carrera de dret a l’esquena i el domini de tres idiomes havent viscut a en cinc països diferents. Una persona que acumula moltes experiències d’aquesta vida i d’aquest món, de les quals es desprèn la profunditat de les seves creacions.

+info: www.mascanada6.com