ADN GARRAF - Tast 10/12 VINS NEGRES AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

Gastronómicos

  • ADN GARRAF - Tast 10/12 VINS NEGRES AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN
  • ADN GARRAF - Tast 10/12 VINS NEGRES AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Celler Puig Batet

De domingo 9 octubre 2022, 12:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
ADN Garraf: Vins negres amb Denominació d'Origen PenedèsEl Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) del Celler de l'Hospital, l'Escola... Leer más

ADN Garraf: Vins negres amb Denominació d'Origen Penedès

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) del Celler de l'Hospital, l'Escola d'Hostaleria de Sitges i Feten Wines han organitzat un cicle de tastos on el Massís del Garraf i la seva expressivitat en el vins són els protagonistes. I tot, embolcallat de relats i històries sorprenents del sector vitivinícola en aquesta zona de la marina del Penedès. 

El sommelier i professor David Martínez i la historiadora i coordinadora del CIM, Alba Gràcia guiaran aquesta experiència enològica i patrimonial en diferents cellers repartits pel Massís del Garraf. El format del tast són de 5 vins anunciats, dos sorpresa, i un acompanyament de piscolabis. 

10è TAST VINS NEGRES AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN PENEDÈS - 9 octubre 12h - Celler Torre del Veguer


Els vins que tastarem s'anunciaran aviat!


Els primers cellers d'època moderna del Massís del Garraf són actualment una punta de llança dels vins garrafencs. Cellers familiars i amb particularitats especials que ens permetran començar a tastar què significa el patrimoni enològic del Garraf.