Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Aelita Queen of Marts

Conciertos, Música

  • Aelita Queen of Marts

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 7 noviembre 2021, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 7 nov.
18:00 h
Finalizado
    • Diumenge 7 de novembre a les 18h Aelita Queen of Marts Direcció: Yakov Protazanov, URSS, 1924, 120 min. (durada original) Muda. La... Leer más

    • Diumenge 7 de novembre a les 18h

Aelita Queen of Marts

Direcció: Yakov Protazanov, URSS, 1924, 120 min. (durada original) Muda.

La projecció tindrà una durada de 80 minuts amb còpia remasteritzada a 24 fotogrames per adaptació.

Ensemble Karion

Sergi Sirvent, piano i composicions

Marc Cuevas, contrabaix

Oriol Roca, bateria

Ferran Burriel, sintetitzadors modulars

Aelita, la reina de Mart, farta de viure sotmesa al seu despòtic pare, llança una crida de socors a la Terra. Després de desxifrar el missatge, l’enginyer de l’Estació de Ràdio de Moscou, al qual s’uneix el revolucionari Gusev, emprèn un viatge a Mart a bord de la nau que ha construït. Amb una impactant força visual i estètica que beu de les avantguardes de la seva època i una escenografia única que va influir en tot el cinema posterior del gènere anomenat "ciència ficció".

La projecció serà musicada en directe amb música composada per Sergi Sirvent , interpretada pel seu trio de jazz contemporani KARION, acompanyats especialment per l’ocasió per Ferran Burriel i els seus sintetitzadors futuristes.