Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

AIDA (GRAN TEATRE DEL LICEU)

Cine

  • AIDA (GRAN TEATRE DEL LICEU)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 13 mayo 2021, 18:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
Els històrics decorats de Mestres Cabanes tornen a l’escenari del Gran Teatre de Liceu 75 anys després de la seva estrena el 1945 amb... Leer más

Els històrics decorats de Mestres Cabanes tornen a l’escenari del Gran Teatre de Liceu 75 anys després de la seva estrena el 1945 amb aquesta espectacular Aida dirigida pel mestre Gustavo Gimeno.

Un dels títols més populars de Verdi i un dels preferits pel públic liceista que va suposar no només el debut de el director musical valencià, sinó també el de quatre de les veus més destacades de l’panorama internacional, la de la soprano nord-americana Angela Meade a el paper d’Aida i Yonghoon Llegeix com Radamés i la mezzosoprano Clémentine Margaine en el paper d’Amneris completen un repartiment que compta amb moltes més veus excepcionals.

Aquesta Aida que dirigeix ​​escènicament Thomas Guthrie, és a més un autèntic tribut a l’passat del Gran Teatre Liceu i a la trajectòria de l’escenògraf Josep Mestres Cabanes com tot un referent de la lírica de país.

Finalment cal destacar que l’actual director titular de l’Orquestra Filharmònica de Luxemburg, Gustavo Gimeno, dirigia per primer cop al Liceu i ho va fer amb una de les fites musicals de l’Verdi més tardà, que amb 58 anys li van encarregar aquesta òpera des d’Egipte per celebrar la inauguració de el Canal de Suez.