Finalizado

Akústic AVAN nadalenc amb Jordi Sarabia

ver detalle del evento

Lugar: Fundació 1859 - Caixa Sabadell

De 11-12-2021 17:00 a 11-12-2021 18:30

Categorias: Conciertos

Jordi Sarabia és un jove artista sabadellenc que arrenca un projecte musical a principis del 2018. Primerament, es presenta a les xarxes... Leer más

Jordi Sarabia és un jove artista sabadellenc que arrenca un projecte musical a principis del 2018. Primerament, es presenta a les xarxes socials versionant temes d’artistes pop-rock del país. Això el porta a entrar en contacte amb altres artistes amb qui fa col·laboracions.

Paral·lelament, el febrer del 2020 comença a fer concerts en acústic i amb banda arreu del país. L’estiu del 2021 entra a l’estudi del Tercero Studios per produir amb l’Arnau Moreno (Emlan) el seu primer tema “Me da la Vida”.

Amb un directe ple de temes propis i versions, Jordi Sarabia i la seva banda es presenten com una proposta emergent carregada d’il·lusions i ambició per fer gaudir a tots els seus espectadors i totes les seves espectadores.

Aquest cop porta un espectacle en col·laboració amb altres artistes en benefici de la Fundació AVAN Neurologia, versionarà cançons que tots coneixem, cantarà temes propis i ben segur en sortirà alguna cançó nadalenca. Ens acompanyes? 

Las inscripciones estan cerradas.