Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ALBA MORENA

Música

  • ALBA MORENA
  • ALBA MORENA
  • ALBA MORENA

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Oficina de Turisme d'Ulldecona, Antic Molí de Cèsar Martinell

De domingo 27 junio 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
dom. 27 jun.
20:00 h
Finalizado
ALBA MORENA (Tarragona/Amposta) El gran diamant de l’electrònica urbana amb tocs de clàssic, flamenc 8€ Com ens agrada descobrir... Leer más

ALBA MORENA (Tarragona/Amposta) El gran diamant de l’electrònica urbana amb tocs de clàssic, flamenc 8€

Com ens agrada descobrir nous i excitants projectes! I quin projecte! El sextet liderat per la jove cantant, compositora i productora Alba Morena presenta “Las dos edades”. Un treball ple de sensibilitat i un so totalment contemporani on parla tant dels records de l’infantesa com d’una maduresa complicada i on temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència familiar col·lectiva en són la base. Tot embolcallat d’electrònica subtil i música urbana amb tocs de clàssica, inspiració flamenca i gèneres alternatius.

Un diamant, una personalitat, un univers propi en expansió que donarà que parlar.

Escolta-la a Spotify

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 80 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 8€

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 4 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.30h-, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

119451622216684_2.png