Alba Morena + Cinema "Un funeral de muerte"

Conciertos, Música

  • Alba Morena + Cinema "Un funeral de muerte"
  • Alba Morena + Cinema "Un funeral de muerte"
  • Alba Morena + Cinema "Un funeral de muerte"

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

Inicio: miércoles 21 septiembre 2022, 18:45 h

Ver descripción del evento
18:45h Obertura portes19:45h Concert Alba Morena (flamenc- fusió/Tarragona)La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena,... Leer más

18:45h Obertura portes


19:45h Concert Alba Morena (flamenc- fusió/Tarragona)

La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena, canta des de cant líric fins a jazz, incloent gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció propi. Parteix d’un so urbà alternatiu on la seva música emociona i, la seva veu fica la pell de gallina. Ens oferirà una experiència intensa, nostàlgica i molt potent.

Alba Morena presenta el seu primer treball Las Dos Edades (Autoeditat, 2021), on s’interrelacionen diferents gèneres: des de l’electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenco i els gèneres alternatius. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.

Tot i la seva joventut, Alba Morena està destinada a ser una de les grans veus del nostre pais i ha col.laborat amb artistes de la talla de Cora Novoa i Perico Sambeat i ha actuat en escenaris con el Festival de Pedralbes, el Festival Mas i Mas, el Festival Sónar Estambul i Sónar Barcelona.


21h Música i sopars a la fresca amb Food Trucks

Accés lliure


22h Cinema a la fresca - Un funeral de muerte (Frank Oz, 2007)

Accés lliure


Consulta la programació a la web de La Terrasseta festival https://www.laterrasseta.com/Info: Les/els menors de 10 anys tenen accés gratuït

A partir de les 18:45h es podrà comprar entrades a taquilla en efectiu i amb targeta.

Les entrades individuals es podran retornar fins al 31 d'agost com a data límit.