Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ALBERT DEPRIUS

Conciertos, Música

  • ALBERT DEPRIUS

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De sábado 13 agosto 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 ago.
21:30 h
Finalizado
ALBERT DEPRIUS / CLÀSSICA AL NEC DISSABTE – 13/08 21:30 h / Far de Calella / 12 € i 15 € Boleros Arran de Mar Proposem un concert... Leer más

ALBERT DEPRIUS / CLÀSSICA AL NEC

DISSABTE – 13/08

21:30 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

Boleros Arran de Mar


Proposem un concert dedicat a la música Llatinoamericana i en especial al Bolero. El bolero té el seu origen durant el segle XIX a Cuba. Tot i que va començar en cantines va evolucionar cap a la música de serenates i la seva temàtica romàntica la va fer acceptable per totes les classes socials.

Us oferim doncs aquest concert amb boleros tan coneguts com “Adoro”, “Historia de un amor”, “Piensa en mi” entre molts altres. El tenor Albert Deprius en aquesta ocasió obre la porta a un gènere nou acompanyat al piano per Josep Buforn, a la guitarra per Mariana Gómez, al contrabaix per la Maria Llastarry i a la percussió per Jaume Yelo. Un concert d’estiu, festiu i diferent!

Concert inclòs dins la 11a Temporada Lírica Ciutat de Calella.