Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ALESSIO ARENA al Festival Altaveu

Conciertos, Culturales

  • ALESSIO ARENA al Festival Altaveu

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Jardins de l'Ateneu Santboià

De sábado 11 septiembre 2021, 19:00 h a 19:45 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 sept.
19:00 h
Finalizado
ALESSIO ARENANascut a Nàpols, l’Alessio és escriptor, cantautor i traductor i divideix la seva carrera entre Espanya i Itàlia. Acompanyat... Leer más

ALESSIO ARENA

Nascut a Nàpols, l’Alessio és escriptor, cantautor i traductor i divideix la seva carrera entre Espanya i Itàlia. Acompanyat per Caterinangela Fadda i inspirat pels paisatges vibrants de la seva discografia, la seva música travessa fronteres culturals i lingüístiques convertint el relat en un conte sonor que enamora. 


  • Escenari Jardins de l’Ateneu Santboià
  • Accés al recinte per Carrer Agramunt, 13. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 18.45h
  • Inici actuació: 19h
  • Fi de l'actuació: 19.45h


* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.


  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/