Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Amb empremta d'autor: Clara Poch i Marçal Calvet

Música

  • Amb empremta d'autor: Clara Poch i Marçal Calvet
  • Amb empremta d'autor: Clara Poch i Marçal Calvet
  • Amb empremta d'autor: Clara Poch i Marçal Calvet

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: c/ Pare Casals 2

De viernes 23 abril 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 23 abr.
20:00 h
Finalizado
Un concert performatiu que es construeix a través d'un llenguatge multidisciplinar on música i gest es confonen i manifesten una forma... Leer más

Un concert performatiu que es construeix a través d'un llenguatge multidisciplinar on música i gest es confonen i manifesten una forma d'encarar el procés de transformació social que vivim actualment.

Fortuna parla de comiat i d'abismes. Un crit d'homenatge a totes aquelles persones que decideixen aixecar la pedra que obstrueix i s'abandonen a un propòsit més elevat, aquell que només la fortuna més sutil pot definir com a causa bona o dolenta. Un salt al buit per conviure amb tot allò que no controlem. Una metàfora que planta cara a la ferida social i a la mala costum d'assenyalar enfora, quan parlem de tot allò que no en sagrada.

Fortuna és un camí detransformació vers la fragilitat més pura: “Que cremi en mi tot allò que jo era i que ja no em serveix i que esdevingui pols i cendra”.

Fortuna és atzar i tot atzar requereix canvi.Fortuna parla de comiat i d'abismes. Un crit d'homenatge a totes aquelles persones que decideixen aixecar la pedra que obstrueix i s'abandonen a un propòsit més elevat, aquell que només la fortuna més sutil pot definir com a causa bona o dolenta. Un salt al buit per conviure amb tot allò que no controlem. Una metàfora que planta cara a la ferida social i a la mala costum d'assenyalar enfora, quan parlem de tot allò que no en sagrada.

Fortuna és un camí detransformació vers la fragilitat més pura: “Que cremi en mi tot allò que jo era i que ja no em serveix i que esdevingui pols i cendra”.

Fortuna és atzar i tot atzar requereix canvi.


Clara Poch i Marçal Calvet fan el gir artístic més contundent de la seva carrera i surten de la seva zona de confort professional (Mumusic Circus) per deslligar-se de la seva pròpia etiqueta dins del sector escènic, explorant així un nou format d'expresió que transforma el filó de la seva trajectòria artística.

Co-fundadors de la Cia. Mumusic Circus, ambdos especialitzats en escoles de circ contemporani a França i amb una extensa carrera escènica als carrers i als teatres de tot Europa, la música en viu havia estat sempre el fil conductor de tots els seus espectacles però mai n'havia estat la protagonista principal com aquí.

La Clara i en Marçal han decidit apartar la caràtula fàcil del seu llenguatge artístic: "una acrobàcia aèrea de seguida aixeca aplaudiments i font d'admiració, però sabem que hi ha algú molt més sensible amagat rera aquestes proeses físiques que necessita expresar-se d'una forma molt més pura i aquesta fragilitat és el propòsit de Fortuna".

Fortuna és el primer pas vers un camí molt més introspectiu i honest sense tècniques ni condicions imposades. Una nova etapa de canvi entre els milions de canvis generals en aquests temps de pandèmia mundial.