Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ANA BRENES al Festival Altaveu

Conciertos, Culturales

  • ANA BRENES al Festival Altaveu

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

De viernes 10 septiembre 2021, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 10 sept.
21:00 h
Finalizado
CANVI D'UBICACIÓ! Els concerts d'AMAIA MIRANDA , ANA BRENES i VALERIA CASTRO que es realitzaven als Jardins de l'Ateneu es traslladen... Leer más

CANVI D'UBICACIÓ! Els concerts d'AMAIA MIRANDA , ANA BRENES i VALERIA CASTRO que es realitzaven als Jardins de l'Ateneu es traslladen al teatre de Can Massallera (Carrer Malloca, 30) per prevenir en cas de pluges.


ANA BRENES

La cantaora i compositora Ana Brenes ja pujava als escenaris de penyes, tablaos i sales de concert des de ben petita. Ara puja a l’Altaveu per presentar Camino per mostrar-nos que s’ha convertit en una artista polifacètica i creativa que conjuga la seva faceta més ortodoxa del flamenc amb la recerca i creació.  


  • CAN MASSALLERA
  • Accés al recinte per Carrer Mallorca, 30. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 19.45h
  • Inici actuació: 20h
  • Fi de l'actuació: 21h


La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.


Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.

Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.

Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/