Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Anahata. El nou espectacle de Nadal de Sàndal

Danza, Teatro

  • Anahata. El nou espectacle de Nadal de Sàndal
  • Anahata. El nou espectacle de Nadal de Sàndal
  • Anahata. El nou espectacle de Nadal de Sàndal

Ciudad: Barcelona

Lugar: Auditorio AXA

De miércoles 27 diciembre 2023, 12:30 h a sábado 30 diciembre 2023, 18:00 h

Ver descripción del evento
El nou espectacle de Sàndal per aquest Nadal 2023.NOVA UBICACIÓ - ILLA DIAGONAL - AUDITORI AXAFuncions el 27, 28, 29 i 30 de desembre... Leer más

El nou espectacle de Sàndal per aquest Nadal 2023.
NOVA UBICACIÓ - ILLA DIAGONAL - AUDITORI AXA

Funcions el 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2023


Sinopsi:
L'Àsia fa temps que creu que els grans ja no tenen ales al cor..."On són els seus somnis?"

Aquesta nit , a la seva habitació, rebrà la visita dels Gurnis, uns éssers màgics que viuen dins nostre.

Anahata és un viatge fantàstic pels somnis d’una nena que vol ser pirata. Però no un d’aquells que roben or i joies. Vol ser un pirata dels bons!... d’aquells que ajuden a les persones i als animals.

Un espectacle familiar on el teatre, la dansa acrobàtica i la fantasia es fusionen i et conviden a viure una experiència inoblidable.

Què són els Gurnis?
Dins nostre hi viuen uns petits éssers màgics molt entremaliats anomenats Gurnis. Sí, Gurnis. A vegades, els Gurnis ens ajuden a fer realitat els nostres somnis, però, a vegades, ens tapen els ulls i fan que ens n’oblidem completament, com els hi passa als grans.

Existeixen Pirates dels bons?
Sense dubte. Algunes persones són prou valentes per agafar un vaixell i sortir a alta mar (a vegades fins i tot desafiant les lleis imposades pels governs),  per ajudar a persones i animals que estan en perill. Es pot ser un Pirata dels bons si estimes la vida i respectes a les altres criatures del planeta.

Els dofins tenen ales?
I també poden volar, si s’ho proposen. Els dofins són éssers màgics i molt intel·ligents. Ells saben distingir quan una persona és bona perquè no hi veuen només amb els ulls sinó que també utilitzen el cor.

Què significa Anahata?
Anahata, en sanscrit, és el nom amb què es designa el quart txakra, situat a l’altura del cor. Anahata està associat al món espiritual i a la capacitat d’expressar l’amor verdader. Quan despertem el quart txakra, obrim un món d’harmonia i de felicitat. Anahata és el despertar de l’amor, de la vida i de la joia.

Què és l'experiència Prèmium?
Si vols viure Anahata i descobrir els seus secrets pots adquirir l’entrada Prèmium. Aquesta entrada et permetrà continuar l’aventura després de l’espectacle i conèixer de primera mà les actrius de l’espectacle, visitar el backstage o aprendre a manipular els nostres dofins, entre altres sorpreses.


"Anahata" és un espectacle de Sàndal Produccions amb guió i coreografies originals. Està interpretada per quatre joves actrius/ballarines d'entre deu i setze anys. La contractació de l'equip artístic està regulat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb l'expedient de regulació de treball de menors número M-526/2023.


Durada de l'espectacle: 50 minuts

Espectacle familiar per a tots els públics

Espectacle en català

No s'accepten canvis ni devolucions d'entrades

No es permetrà l'accés a la sala un cop iniciat l'espectacle

Els menors de tres anys tenen entrada gratuïta si no ocupen seient