Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ancestral Experience

Música

  • Ancestral Experience

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Crespi

De sábado 11 marzo 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 mar.
20:00 h
Finalizado
L’Univers és vibració, tot en ell vibra. Des de la més ínfima nano partícula fins al més massiu dels quàsars té la seva pròpia freqüència... Leer más

L’Univers és vibració, tot en ell vibra. Des de la més ínfima nano partícula fins al més massiu dels quàsars té la seva pròpia freqüència vibracional. El mateix passa amb nosaltres, cada àtom del nostre cos, cada cèl·lula, cada òrgan vital, cada centre energètic té la seva pròpia vibració.

En aquest concert viatjarem al moment quan les dues primeres cordes primigènies van decidir posar-se a vibrar juntes, i així crear la primera harmonia, inici de tot el que coneixem. Fins a l’aparent caos organitzat dels nostres dies.

Amb el so dels gongs, i altres instruments vibracionals i xamànics, acompanyats per la loopstation i el teclat electrònic, farem un reset sanador per elevar el nostre estat vibracional i ressituar-nos al nostre centre.

Estàs a punt?

SHIHAN EHÍ