Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Àngel del Moral i Sergio Marín - Monòlegs

Otros, Teatro

  • Àngel del Moral i Sergio Marín - Monòlegs

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta

Inicio: sábado 9 septiembre 2023, 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 9 sept.
21:30 h
Finalizado
Us presentem MONÒLEGS als Lluïsos d'Horta, amb Ángel del Moral i Sergio Marín, una nova activitat que encetem aquest mes de setembre... Leer más

Us presentem MONÒLEGS als Lluïsos d'Horta, amb Ángel del Moral i Sergio Marín, una nova activitat que encetem aquest mes de setembre amb voluntat de continuïtat.

Ángel del Moral, pare de dues filles, presentador del Barcelona Comedy Club i còmic a Comedy Central, amb més de 10 anys sobre els escenaris, ha fet créixer la seva comèdia en tota mena de llocs: des dels pitjors tuguris de Mordor fins a programes de televisió com a “Central de Còmics” de Comedy Central, i ara te la serveix fresca perquè aixequis la cara de la pantalla i gaudeixis una cosa molt real.

A Sergio Marín li encanta la seva feina i ho deixa ben clar. Aquest còmic de Sant Boi de Llobregat, amb vuit anys d'experiència al circuit professional de comèdia Stand-up, dos monòlegs emesos per a TV Comedy Central i més de dos anys a Gran Via de Madrid avalen aquest humorista d'estil propi especialment recomanable per a un públic de mentalitat oberta.

Edat mínima: 18 anys

Organitza: Bar Racó d'Horta i Lluïsos d'Horta.