Finalizado

Angoixa

ver detalle del evento

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De 21-03-2021 18:30 a 21-03-2021 20:00

Categorias: Culturales, Teatro

La Mostra TASQ porta una de les intrigues més clàssiques a Sant Quirze, Angoixa, de Patrick Hamilton.El Grup de teatre Tàndem, de Santa... Leer más

La Mostra TASQ porta una de les intrigues més clàssiques a Sant Quirze, Angoixa, de Patrick Hamilton.

El Grup de teatre Tàndem, de Santa Perpètua de Mogoda, ens presenta aquesta obra que també va tenir la seva adaptació al cinema amb l’oscaritzada Gaslight (Llum de gas) de George Cukor, interpretada per Charles Boyer i Ingrid Bergman. Patrick Hamilton és autor de més novel·les d’intriga, algunes portades també al cinema, com Rope (La soga), que va dirigir Alfred Hitchcock.

  • Una parella acabada de casar, Robert Pellicer i Laura Miró, van a viure a una casa que va ser escenari d’un assassinat. Al cap de poc, ella comença a notar fenòmens estranys a la casa. Aquesta situació porta a Laura a l’angoixa i a la por.

    Güell, un exdetectiu que viu al mateix barri, en assabentar-se de la situació comença a investigar.

Preus

L'entrada anticipada té un preu de 8€. El dia de l'obra, a la taquilla, valdrà 10€. Els socis de l'Espai d'Arts Escèniques tenen un descompte de 2€ per cada entrada, fins a un màxim de 5 entrades.

Els associats a l'Espai han d'introduir el número del carnet que ha rebut per correu i se'ls aplicarà el descompte.

Qui tingui l'abonament ha de posar el codi que hi ha a la targeta al camp "codi descompte" i se li aplicarà la reducció del 100%.


Entrades numerades

Seguint les indicacions de l'Ajuntament hem fet un bloqueig previ dels seients perquè s'ocupi tota la sala, es mantingui l'aforament del 50% i la distància entre persones sigui la màxima. Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Caldrà complir les mesures de prevenció de la Covid-19 que s'estipulin per assistir a l'obra.

Las inscripciones estan cerradas.