Evento finalizado

Animals, cavalls i empatia

ver detalle del evento

Lugar: La Granja

Inicio: 24-11-2019 09:30

Categorias: Otros, Familiar

Descobrim el bosc màgic i ens aturem, treballem l'empatia amb els animals de La Granja i aprenem a protegir el medi ambient. El... Leer más

Descobrim el bosc màgic i ens aturem, treballem l'empatia amb els animals de La Granja i aprenem a protegir el medi ambient.
El ritme de la ciutat, la feina i la rutina del dia a dia moltes vegades ens impedeixen baixar les revolucions i trobar l’equilibri dins nostre. Aquest matí gràcies a la connexió amb el medi natural, ens donarem un temps per connectar amb nosaltres mateixos mentre gaudim en família.

Durant aquest matí, farem diferents activitats:

- Connexió amb el cavall: Connectarem amb el cavall per entrenar el nostre lideratge i així empoderar-nos per poder agafar les regnes de la nostra vida.

- Visitem la Granja: Visitant els habitants de la Granja entrenarem l'empatia posant-nos al lloc dels animals. Com ens agradaria que ens tractessin si nosaltres fóssim els animals que viuen allà?


- Pont de la Comunicació Positiva: En aquesta aventura veurem com tant grans com petits podem superar les nostres pors i evitem la sobreprotecció per deixar espai al creixement als nostres infants.

Aquesta és la proposta inicial d’activitats per entrenar la calma i serenor que pot veure’s modificada per raons de meteorologia, d’edat del grup de nens o per raons de manteniment d’instal·lacions i sempre serà per altres activitats que entrenenin el mateix objectiu.

La jornada seguirà el següent horari:

09:30 hores – Arribada

09:45 hores - Presentació i inici de les activitats

13:30 hores – Tancament de la jornada.

Activitat recomanada per a tota la família, i nens de més de 4 anys, els menors de 3 anys no paguen entrada però és possible que no pugin seguir el ritme normal de les activitats.

Entradas agotadas