Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"ANSELM & JAR" Un xou en què desapareix fins la màgia!

Familiar

  • "ANSELM & JAR" Un xou en què desapareix fins la màgia!
  • "ANSELM & JAR" Un xou en què desapareix fins la màgia!
  • "ANSELM & JAR" Un xou en què desapareix fins la màgia!

Ciudad: Reus

Lugar: Sala Santa Llúcia

De domingo 15 mayo 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 15 may.
19:00 h
Finalizado
"ANSELM & JAR" Un xou en què desapareix fins la màgia! Anselm & Jar "Pretén" ser un espectacular xou de màgia on els números... Leer más

"ANSELM & JAR" Un xou en què desapareix fins la màgia!

Anselm & Jar "Pretén" ser un espectacular xou de màgia on els números més increïbles de la història són presents. DaneArt Espectacles vol sorprendre els espectadors de la Sala Santa Llúcia el pròxim dia 15 de maig amb aquest Show tremendament divertit on les riallades estan assegurades.

"Anselm & Jar" té un argument més que suculent en què mag i partenaire s'endinsen en un món de màgia perfecta fent una clara picada d'ullet als grans mags del segle xx. Una història perfecta d'il·lusions, mentalisme i telequinesi que faran les delícies dels espectadors barrejant màgia tradicional i els últims números de tele transportació incomprensibles per a la psique humana...

Tot aquest còctel hauria de ser sens dubte el xou perfecte si no tenim en compte que a l'inici de la SINOPSI hem marcat la paraula "Pretén"... Definitivament Anselm & Jar és un espectacle que no et deixarà indiferent, no per la seva espectacularitat, no pel tacte dels dos protagonistes, tampoc (és clar) pels seus números de màgia (tot i que algun bo hi ha...) sinó per l'enemistat d'aquests dos personatges que ens faran morir del riure i empatitzar amb com és de difícil fer màgia en situacions en què la inseguretat i la poca confiança en l'altre són clarament latents. Senyores i senyors el "CAOS" està servit... Davant vostres el que probablement és El pitjor xou de màgia de la història.