Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Anthus Quintet - LOVE!

Conciertos, Música

  • Anthus Quintet - LOVE!

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 20 mayo 2023, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 20 may.
21:00 h
Finalizado
Vespres de Jazz presenta ANTHUS QUINTET, que ens presenten el seu concert LOVE! Un homenatge a Nat King Cole. Anthus Quintet són: Anthus:... Leer más

Vespres de Jazz presenta ANTHUS QUINTET, que ens presenten el seu concert LOVE! Un homenatge a Nat King Cole. Anthus Quintet són:

  • Anthus: veu
  • Irene Reig: saxo i flauta
  • Néstor Giménez: piano
  • Miquel Casanova: contrabaix
  • Andreu Moreno: bateria

LOVE! era el sentiment que el cantant i pianista afroamericà Nat King Cole hi posava a les seves cançons a l'hora de cantar.

LOVE! era l'emoció que sentia quan blancs i negres s'unien per escoltar-lo en viu en els seus concerts arreu del món.

LOVE! era el que emanava des de la pantalla del televisor, esdevenint el primer cantant afroamericà en la història en dirigir un programa televisiu, transformant-se així en un referent contra el racisme.

Avui, Anthus i el seu grup de jazz volen expressar tot el seu LOVE! rendint homenatge a aquesta estrella universal a través d’arranjaments propis.

Amb tocs de swing, latin jazz i balades fascinants, Anthus Quintet vol despertar LOVE! a tothom que desitgi redescobrir el crooner afroamericà.

Avui, Anthus Quintet ens revela la imatge revolucionària d’aquest artista, una ànima, que amb veu pròpia, ens parlava de l’emoció més extraordinària que un ésser humà pot sentir: LOVE!