Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

APOTEOSI DEL ROMANTICISME

Conciertos, Música

  • APOTEOSI DEL ROMANTICISME
  • APOTEOSI DEL ROMANTICISME

Ciudad: Terrassa

Lugar: Casa Alegre de Sagrera

De sábado 25 noviembre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 nov.
19:00 h
Finalizado
Obres de Robert Schumann, Henri Duparc i Franz Liszt Katja Maderer, soprano Amadeus Wiesensee, piano Katja Maderer, soprano, nascuda... Leer más

Obres de Robert Schumann, Henri Duparc i Franz Liszt

  • Katja Maderer, soprano
  • Amadeus Wiesensee, piano

Katja Maderer, soprano, nascuda l'any 2000, el 2022 va guanyar, juntament amb el pianista Amadeus Wiesensee, el premi especial a la millor interpretació d'un lied contemporani a l'Internationaler Wettbewerb für Liedkunst de Stuttgart. A més, ha guanyat, entre d'altres, el tercer premi en la categoria jove del Bundeswettbewerb Gesang de Berlín (2020) i les beques de la Fundació Hans und Eugenia Jütting i la Societat Fritz Wunderlich. Ha ofert concerts al MusikfestION de Nuremberg, als festivals Young Classic Europe i Europäischen Wochen de Passau i MelosLogos de Weimar i a la Liedwoche de Christian Gerhaher a l'Schloss Elmau. Actualment estudia cant i violí a la Hochschule für Musik und Theater de Munic, on durant el curs 2021/22 va interpretar Pamina (Die Zauberflöte), i ha fet masterclasses amb Brigitte Fassbaender, Christian Gerhaher, Gerold Huber, Ruth Ziesak i Chen Reiss.

Amadeus Wiesensee, piano

Nascut el 1993, va debutar als dotze anys amb l'Orquestra de la Ràdio de Munic. Ha actuat, entre altres llocs, al Festival de Mecklemburg-Pomerània Occidental, el Festival de Piano del Ruhr, el Festival de Música de Slesvig-Holstein, el Festival de Música del Rheingau i el Festival Mozart de Würzburg. L'any 2021 va ser guardonat amb el Kunstförderpreis de Baviera. Durant la temporada 2021/22 va ser el primer artista resident de la Beethoven-Haus de Bonn, va debutar a la Frauenkirche de Dresden, al Festival Beethoven de Bonn, a la Glocke de Bremen i a l'Schloss Elmau amb les Variacions Goldberg.

Els artistes son becats del programa Lied the future, promogut per l’Associació Franz Schubert i la Fundació Banc Sabadell.