Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

AQUAFONIA a l'Altaveu en família

Conciertos, Familiar

  • AQUAFONIA a l'Altaveu en família

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Jardins de l'Ateneu Santboià

De sábado 11 septiembre 2021, 12:30 h a 13:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 sept.
12:30 h
Finalizado
AQUAFONIAEspectacle sonor i visual en què s’interpretaran temes de jazz, música clàssica, música tradicional de diferents països fent... Leer más

AQUAFONIA

Espectacle sonor i visual en què s’interpretaran temes de jazz, música clàssica, música tradicional de diferents països fent ús de l’aigua com a eix vertebrador.

Una actuació plena de llum i de colors on el principal instrument del concert són les ampolles afinades. 

Espectacle destinat a públic familiar de totes les edats.

* No cal reserva seient per aquells infants, que hagin de seure sobre la mare/pare/tutor o vagin en cotxet o cadireta.


La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

Si finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/