Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Arnau Obiols presenta MONT CAU

Música

  • Arnau Obiols presenta MONT CAU

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret

De sábado 11 febrero 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 feb.
20:00 h
Finalizado
MONT CAU és el quart treball discogràfic que Arnau Obiols firma amb el seu nom. És una passa endavant del camí encetat amb l'anterior... Leer más

MONT CAU és el quart treball discogràfic que Arnau Obiols firma amb el seu nom. És una passa endavant del camí encetat amb l'anterior projecte TOST, en que continua exprimint el format solo amb la veu i la bateria com a protagonistes, però també amb l'electrònica, les gravacions de camp i d'altres instruments com el flabiol i la guitarra.

MONT CAU és un cant a la muntanya física, a la part natural i profunda de la muntanya. La muntanya, la seva pregonesa, n'és la principal inspiració, és el cau on refugiar-se en un món, el dels humans, sovint hostil i descoratjador. És un àlbum dedicat a la natura, la Mare de totes les coses i per tant una celebració del fet de viure atents i de manera respectuosa amb l'entorn natural.

En aquesta ocasió, Arnau Obiols ha elaborat un repertori basat en músiques i lletres pròpies però també agafant alguns textos i reflexions d'autors contemporanis com l'escriptor i artista Perejaume dels quals, juntament amb el científic ambiental Martí Boada en sentirem les seves pròpies veus. O musicant el recordatori de la mort de la seva padrina materna escrit pel seu pare, l'escriptor Joan Obiols.

Continua mantenint la corda tensa amb el cant tradicional, fent l'única versió de l'àlbum, les desconegudes Cobles dels pagesos.

*MONT CAU, escrit tot junt, Montcau, és un topònim comú a la geografia muntanyenca catalana, és per això que el títol de l'obra s'escriu separat, per reforçar la idea de mont refugi, casa, amagatall, cau.