Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Arrel Rebel

Danza

  • Arrel Rebel
  • Arrel Rebel

Ciudad: Hostalets de Pierola, Els

Lugar: Sala del Casal Català dels Hostalets de Pierola

Inicio: sábado 17 septiembre 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 sept.
19:00 h
Finalizado
L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.... Leer más

L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar. Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l'arrel i projectar-la.


Un espectacle únic, viu, àgil i directe. Que beu de l'arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l'experiència, els anys de treball d'aquesta entitat i, sobretot, del treball del seu director, en David Martínez. Un espectacle que surt de l'entranya de la terra, per mostrar-se indomable i rebel. La formació travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans. Danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.


Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l'arrel i projectar-la. Rituals que de tan vells, són nous. I extremadament moderns.