Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ARREL REBEL, Esbart Joaquim Ruyra

Culturales, Danza

  • ARREL REBEL, Esbart Joaquim Ruyra
  • ARREL REBEL, Esbart Joaquim Ruyra

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: Teatre Ateneu La Verbena

Inicio: sábado 7 mayo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 7 may.
20:00 h
Finalizado
L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.... Leer más

L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar. Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l’arrel i projectar-la.

Un espectacle únic, viu, àgil i directe. Que beu de l’arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l’experiència els anys de treball d’aquesta entitat i, sobretot, del treball del seu director, en David Martínez. Un espectacle que surt de l’entranya de la terra, per mostrar-se indomable i rebel. La formació travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans. Danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.

Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l’arrel i projectar-la. Rituals que de tan vells, són nous. I extremadament moderns.