Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ART I BOGERIA

Cine

  • ART I BOGERIA

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: c/ Pare Casals 2

De sábado 4 marzo 2023, 18:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 mar.
18:00 h
Finalizado
La Taula de Cultura en col·laboració amb l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental presenten dos documentals... Leer más

La Taula de Cultura en col·laboració amb l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental presenten dos documentals que s’endinsen en la bogeria com a eina creativa. Des de dos mirades diferents; l’una observant el procés de construcció d’una peça de dansa per part de sis dones i l’altre mostrant el viatge de Marcel Escolano a les entranyes de el Otro Festival a la ciutat argentina de Rosario la primavera del 2019. La jornada es completarà amb un debat posterior amb el públic on hi seran els directors dels documentals i els seus protagonistes.

A BAILAR LA LOCURA tres ballarines de dansa contemporània volen crear una coreografia sobre els límits entre normalitat i bogeria i conviden tres dones diagnosticades amb un trastorn mental a participar en el procés de creació. Volen saber què implica rebre un diagnòstic psiquiàtric i fins on pot arribar el tractament. Les sis dones passen juntes uns dies màgics en una casa rural del País Basc on assagen, parlen de fàrmacs, deliris, solitud i suïcidi. Sense prejudicis, en un viatge humà que recorre emocions, dubtes i experiències per emportar-les de l'emoció al cos, al moviment. Associem la bogeria amb allò que es desvia de la norma, però què és normal? qui decideix què és normal? què és la bogeria? es pot ballar?

A EL VIATGE D’EN MARCEL seguim Marcel Escolano; pallasso, home de circ i, abans de res, ésser humà, en el seu viatge a Rosario on coneixerà de primera ma els protagonistes de el Otro Festival. Les seves reflexions, les veus dels actors, les experiències viscudes i la bellesa de la ciutat argentina conformen una història que ens parla de bogeria, d’art, de vida i d’amistat.

T'atreveixes a acompanyar-lo?


LLOC: TEATRE PARE CASALS DE SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA

DIA: DISSABTE 4 DE MARÇ

HORARI:

18H PROJECCIÓ DEL VIATGE D’EN MARCEL

18:30 PROJECCIÓ DE BAILAR LA LOCURA

19:45 DEBAT OBERT