Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Art

Culturales, Teatro

  • Art
  • Art

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 20 marzo 2022, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 mar.
18:30 h
Finalizado
"Art", la premiada obra de Yasmina Reza, arriba el 20 de març a la Mostra TASQEl 20 de març arribarà la cinquena proposta d'aquesta... Leer más

"Art", la premiada obra de Yasmina Reza, arriba el 20 de març a la Mostra TASQ


El 20 de març arribarà la cinquena proposta d'aquesta 2a edició de la Mostra TASQ. Es tracta d'Art, l'obra de la dramaturga francesa Yasmina Reza. Aquesta obra ha rebut els premis Molière, Laurence Olivier, el New York Drama Critics' Circle i el Tony. Va ser estrenada el 2018 al Teatre Goya amb interpretació de Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

La companyia Aquinahora Grup de Teatre és de Centelles, Osona. Va néixer el 2008 i ha anat orientant la seva carrera cap a obres cada cop més compromeses en el text i la dificultat. 

  • El meu amic Sergi s’ha comprat un quadre. És una tela, si fa no fa, d’un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc. El fons és blanc i, si mig acluques els ulls s’hi poden entreveure unes ratlles fines, transversals, blanques.
    Què és una estafa, la pintura o la seva relació?
    Art, una “deconstrucció” de l’amistat.