Finalizado

ASORI

ver detalle del evento

Lugar: Sala Municipal

Inicio: 12-11-2022 20:00

Categorias: Música

La Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d'Ateneus de Catalunya conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l'Alt... Leer más

La Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d'Ateneus de Catalunya conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran, inicien una nova edició del cicle de concerts "Vesprades. Música als Ateneus".

En aquesta ocasió, els concerts s’han programat durant dos períodes diferents de 2022: el primer va ser entre els mesos d'abril i juny, i el segon serà entre setembre i novembre. Els artistes que participen al cicle són Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

“Vesprades” és una coproducció entre la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Fundació Orfeó Lleidatà emmarcada en el conveni de col·laboració entre ambdues entitats, i que té per finalitat ampliar l’abast de les activitats de la Casa de la Música de Lleida, Pirineu i Aran, mitjançant la participació i col·laboració de la Xarxa d’Ateneus de les Terres de Ponent.


Las inscripciones estan cerradas.