Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ÀVOL - Circ Bover

Culturales

  • ÀVOL - Circ Bover
  • ÀVOL - Circ Bover
  • ÀVOL - Circ Bover

Ciudad: Garrigàs

Lugar: Garrigàs - Pista poliesportiva

Inicio: jueves 7 julio 2022, 22:00 h

Ver descripción del evento
jue. 7 jul.
22:00 h
Finalizado
Àvol reivindica la figura de l’artista i ho fa a través de quatre personatges que sobtadament es troben amb la necessitat de reinventar-se.... Leer más

Àvol reivindica la figura de l’artista i ho fa a través de quatre personatges que sobtadament es troben amb la necessitat de reinventar-se. La situació sobrevinguda els trasllada a un univers escènic creat a partir de pals de bambú i cordes.

La superació dels nous reptes els duu a desenvolupar habilitats fins aleshores ocultes. Junts exploren la creació artística i estableixen un diàleg amb el públic entorn de la identitat i el sentiment de pertinença.

L’obra és una manifestació còmica i reflexiva en relació al paper actual de la cultura a través del circ contemporani. El Circ Bover acaba un cicle de cinc anys d’investigació amb el bambú i les seves possibilitats aplicades al circ. La companyia ha estrenat durant aquest temps Vincles, Nòmades, Sentinel i culmina amb Àvol. Un treball de recerca que ha estat guardonat amb cinc premis a escala nacional i internacional, i que els ha portat a realitzar més de 400 funcions per tot el món.


- - - 

20h Obertura portes + Zona Bistrovan

22h Comença l'espectacle 

Més informació a la web del festival