Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BaBa YaGa | TAE

Culturales

  • BaBa YaGa | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De viernes 10 septiembre 2021, 21:00 h a 21:50 h

Ver descripción del evento
vie. 10 sept.
21:00 h
Finalizado
Tres artistes madurs proposen un espectacle despullat de tot artifici. Dos músics i una artista de circ ofereixen una actuació sensible... Leer más

Tres artistes madurs proposen un espectacle despullat de tot artifici. Dos músics i una artista de circ ofereixen una actuació sensible i commovedora manllevada dels seus anys d’experiència. La força de la fragilitat que només creix amb els anys. Com a única via de supervivència, en forma de viatge, de camí cap a la catarsi. La música i el circ junts cap a una forma híbrida on la presència de cadascun continua sent l’element essencial de la història. Teatre creatiu de l’intimisme, l’actor és l’autor de si mateix.

Després d’una llarga trajectòria treballant per separat, en projectes personals o implicats en altres companyies girant arreu del món, Marian Barahona, Jordi Blanch i Ariadna Gilabert es retroben i creen aquest primer espectacle junts. L’expressió sensual d’una veu salvatge, els ritmes trepidants d’un saxo que fan vibrar i el desafiament d’un cos en moviment. Més enllà de les performances i il·lusions, l’escena que ens presenten crea emoció.

--------

Creació i interpretació: Marian Barahona (veu - percussió), Jordi Blanch (saxo), Ariadna Gilabert (circ) Direcció artística: Frédéric Blin

Música: Jordi Blanch i Marian Barahona

Una producció de LooPscol·lectiu