Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BACH TO THE MOON amb Carles Marigó

Música

  • BACH TO THE MOON amb Carles Marigó

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De sábado 18 diciembre 2021, 21:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
Sinopsi: Entrarem a la sala. A l'escenari hi haurà un piano, il.luminat, sobri. Després d'una breu espera, sortirà el pianista i començarà... Leer más

Sinopsi: Entrarem a la sala. A l'escenari hi haurà un piano, il.luminat, sobri. Després d'una breu espera, sortirà el pianista i començarà el concert. La música ens pot transportar cap a on nosaltres desitgem. Només hem de deixar-nos portar per on ens suggereixin els sons, les harmonies i les melodies.

El músic blanenc Carles Marigó ens convida a fer un viatge sonor a través de la música d'un dels compositors més importants de la història : Johann Sebastian Bach. De la mà d'aquest creador únic, Marigó ha dissenyat un concert especial per l'ocasió, en el que també viurem interpretacions d'obres originals i improvisacions musicals espontànies. Tot plegat, un recital a piano sol que ens farà volar fins la lluna.


Més informació https://www.carlesmarigo.com