Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Balkan Paradise Orchestra. Barrejant 2021

Conciertos, Culturales

  • Balkan Paradise Orchestra. Barrejant 2021
  • Balkan Paradise Orchestra. Barrejant 2021

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Pati Escola Antoni Gaudí

De sábado 2 octubre 2021, 22:00 h a 23:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 oct.
22:00 h
Finalizado
Balkan Paradise OrchestraBarrejant 2021Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise... Leer más

Balkan Paradise Orchestra

Barrejant 2021

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país.

Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d'energia que funciona tant en escenari com al carrer. Amb una sorprenent capacitat per a generar empatia amb el públic, BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món.

Amb nous singles, un EP per estrenar i una gira emocionant a començar, aquest grup porta energia, festa i ganes de ballar en un xou pensat i preparat per a aquests temps en els quals l'audiència, encara que asseguda, surti amb les piles carregades i un somriure d'orella a orella.


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.