Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ballet en directe amb MAYERLING

Cine, Música

  • Ballet en directe amb MAYERLING

Ciudad: Tremp

Lugar: Espai Cultural La Lira

De miércoles 5 octubre 2022, 20:15 h a 23:45 h

Ver descripción del evento
mié. 5 oct.
20:15 h
Finalizado
The Royal Ballet Inspirat en tèrbols i colpidors fets reals, aquest clàssic de The Royal Ballet explica les obsessions sexuals i mòrbides... Leer más

The Royal Ballet

Inspirat en tèrbols i colpidors fets reals, aquest clàssic de The Royal Ballet explica les obsessions sexuals i mòrbides del príncep hereu Rodolfo, que van desembocar en l'escàndol sobre el seu assassinat o pacte de suïcidi amb la seva amant, María Vetsera. El glamur opressiu de la cort austrohongaresa als anys 1880, és l'escenari d'un drama polític i psicològic ple de suspens, en el qual Rodolfo s'obsessiona amb la seva mortalitat.

El ballet de Kenneth MacMillan del 1978, continua sent una obra mestra de la narració, i aquesta nova producció assenyala el 30è aniversari de la mort del coreògraf. Prepari's per veure The Royal Ballet en el seu apogeu dramàtic amb intenses escenes de grup, i alguns dels pas de deux més agosarats i emocionants del seu repertori.

HORA: 20:15h

MÚSICA: Franz Liszt

DIRECCIÓ MUSICAL: Koen Kessels

COREOGRAFIA: Kenneth MacMillan

ESCENOGRAFIA: Nicholas Georgiadis

AMB: Ryoichi Hirano, Natalia Osipova, Laura Morera i Christina Arestis. Orquestra de The Royal Opera House.

DURADA DE L'ESPECTACLE: 3h25 amb dos entreactes.