Finalizado

BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA

ver detalle del evento

Lugar: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

De 15-09-2022 20:00 a 15-09-2022 21:30

Categorias: Música

La Banda Municipal de Barcelona és una de les agrupacions musicals més antigues de la ciutat. Creada el 1886 per l’Ajuntament de Barcelona,... Leer más

La Banda Municipal de Barcelona és una de les agrupacions musicals més antigues de la ciutat. Creada el 1886 per l’Ajuntament de Barcelona, des del 2007 és resident a L’Auditori de Barcelona, on ofereix una temporada estable de concerts. Desenvolupa projectes amb la col·laboració d'artistes i formacions d'àmbit nacional i internacional. A partir de setembre de 2018, comença una nova etapa amb José R. Pascual-Vilaplana com a director titular.

L'any 2016 la Banda va fer 130 anys durant els quals s'ha mantingut fidel als objectius que van motivar la seva creació, apropant la música dels grans compositors a la ciutadania, oferint actuacions de gran qualitat. A més, ha sabut adaptar-se a nous reptes apostant per la difusió del repertori actual per a banda, encarregant estrenes a compositors catalans o col·laborant amb artistes heterogenis.

A dia d’avui, la nostra Banda Municipal de Barcelona és una agrupació compromesa amb la societat que l’envolta, partícip del seu temps i protagonista activa de l’escena instrumental barcelonina.

Las inscripciones estan cerradas.