Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

BANDA DE SABADELL La Banda en concert

Música

  • BANDA DE SABADELL La Banda en concert
  • BANDA DE SABADELL La Banda en concert

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

De domingo 10 octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 10 oct.
18:00 h
Finalizado
BANDA DE SABADELL La Banda en concertEl repertori d’aquesta tarda repassa obres variades i vibrants de Joaquim Serra, Reveriano Soutullo,... Leer más

BANDA DE SABADELL La Banda en concert

El repertori d’aquesta tarda repassa obres variades i vibrants de Joaquim Serra, Reveriano Soutullo, Jan Van der Roost, Astor Piazzolla,Antoni Pérez Moya, Irving Berlin i Cole Porter, entre d’altres. Hi haurà música tradicional catalana, gallega i zíngara, tangos i èxits de la música americana popularitzats per Frank Sinatra. Aquesta banda fundada l’any 1856 és una de les més antigues del país que encara perduren, amb la voluntat de dur la música per tota la ciutat en dates assenyalades, participant en diversos actes festius a la ciutat vallesana. És dirigida per Bernat Castillejo i formada per una cinquantena de músics de totes les edats.

*Espectacle a taquilla inversa, cal reservar entrada

CICLE DE CULTURA POPULAR ALS ATENEUS

BCNcultD_B_-color-1-e1632210861403.jpg