Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Banda Sonora- Manel Camp i l'OCT48

Conciertos, Música

  • Banda Sonora- Manel Camp i l'OCT48

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 23 enero 2022, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 23 ene.
18:00 h
Finalizado
Diumenge 23 de gener a les 18h Banda Sonora – Manel Camp Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48)Quim Térmens: concertino directorLluís... Leer más

Diumenge 23 de gener a les 18h

Banda Sonora – Manel Camp

Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48)

Quim Térmens: concertino director

Lluís Ribalta: bateria

Horacio Fumero: contrabaix

Manel Camp: piano

Manel Camp, pianista i compositor i... un músic de cap a peus. Un dels tresors musicals que ha donat el país, amb un llenguatge únic, personal i sempre expressiu. Tota una trajectòria lligada als inicis de la Nova Cançó i col·laborant amb Lluís Llach, Joan Isaac, Maria del Mar Bonet. Una experiència que ha anat continuant amb el grup Manel Camp Trio, el duet amb el pianista de jazz Josep Mas Kitflus o amb el percussionista Santi Arisa.

Des de fa més de trenta anys, el compositor manresà Manel Camp escriu per al cinema. La seva música que la crítica coincideix a qualificar com descriptiva i intimista, s’associa fàcilment a la transposició musical de les imatges cinematogràfiques.

Preu: 12€